Bosquito sărbătoreşte 15 ani

Bosquito sărbătoreşte 15 ani de activitate printr-un concert care va avea loc pe 24 aprilie, începând cu ora 21.30, în Hard Rock Café din Bucureşti.

Fanii trupei Bosquito pot asculta pe 24 aprilie, începând cu ora 21.30, în Hard Rock Café din Bucureşti, piese precum ‘Aşa că beau’, ‘Hopa Hopa’, ‘Două mâini’, ‘Când îngerii pleacă’, ‘M-ai dat peste cap’, Tu eşti iubita mea’ şi multe altele.

Biletele pot fi găsite online, pe www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro, dar şi la Hard Rock Café, inclusiv în ziua concertului, la intrare, precum şi în reţeaua de magazine Uman din toată ţara. Acestea costă 40 de lei, cu loc la masă, şi 60 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

Fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, trupa Bosquito a abordat un stil combinat de rock latin cu o gamă largă de influenţe, de la muzică ţigănească, balcanică până la elemente simfonice şi de hard rock. În perioada 2002 – 2006, formaţia a avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până în prezent patru albume: ‘Bosquito’ (2000), ‘Sar scântei’ (2001), ‘Cocktail Molotov’ (2003) şi ‘Fărâme de soare’ (2004).