Bis pentru concertul “Dă vina pe Voltaj”

Dupa ce trupa a inregistrat un succes urias al concertulului programat pe 10 octombrie la Sala Palatului, Voltaj anunta un al doilea concert ‘Da vina pe Voltaj’ in data de 11 octombrie.

Fanii care nu au mai putut cumpăra bilete la evenimentul de pe 10 octombrie, le pot cumpăra pentru cea de-a doua zi de concert.

Produse în totalitate de Voltaj, concertele vor marca lansarea oficială a albumului ‘Dă vina pe Voltaj’, pe care fanii l-au putut cumăra exclusiv de la standurile de vânzare a ziarelor încă din luna mai.

Noul album Voltaj conţine 10 piese, iar single-ul care dă titlul albumului – ‘Dă vina pe Voltaj’ – a fost lansat în iarna acestui an.

‘Lumea e a mea’, cel mai recent extras pe single, va fi cantat şi în concertele de pe 10 şi 11 octombrie, alături de piese mai vechi şi mai noi Voltaj.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, reţelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Cărtureşti, librăria Mihai Eminescu şi online pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro. Preţurile acestora variază în functie de locurile alese, de la 40 lei la 120 lei.