Biletele pentru concertul Roxette din Bucureşti, din 2015, puse în vânzare

Duoul suedez Roxette va susţine un concert la Bucureşti pe 17 mai 2015, la Arenele Romane.

Începând de miercuri, fanii Roxette îşi pot achiziţiona biletele pentru concertul de la Arenele Romane, având la dispoziţie mai multe categorii de preţ, care variază de la 145 de lei la 295 de lei.

Biletele vor fi disponibile iniţial pe www.Myticket.ro, ulterior şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica şi librăria Mihai Eminescu.

Concertul Roxette reprezintă cel de-al treilea show al duoului suedez în România, după o primă vizită la Bucureşti, în 2011, şi una la Cluj, în 2012.

Roxette va încheia luna aceasta cel mai recent turneu, pregătind însă, pentru prima jumătate a anului viitor, noi concerte în Australia şi Noua Zeelandă, dar şi o revenire în Europa. Noul turneu european marchează cea de-a 30-a aniversare a duoului suedez şi va debuta pe 10 mai 2015, la Milano, urmând ca, o săptămâna mai târziu, trupa să concerteze în România. Turneul va cuprinde 27 de spectacole programate în 18 ţări.

‘Este minunat să revii pe scenele internaţionale. Feedback-ul primit din partea publicului de-a lungul acestor ani este copleşitor şi abia aşteptăm să-i reîntâlnim. Abia aşteptam să te revedem, Europa!’, au declarat membrii trupei Roxette.