Biletele pentru Bonnie Tyler sunt acum la vânzare

Concertul va avea loc pe 8 decembrie la Sala Palatului din Bucureşti, iar spectatorii români vor avea şansa să asculte cele mai cunoscute piese din repertoriul artistei.

Au fost puse în vânzare biletele pentru concertul pe care Bonnie Tyler îl va susţine la Bucureşti pe 8 decembrie. Printre cele mai cunoscute piese ale sale, pe care le va cânta şi în România, se află ‘It’s a Heartache’, ‘Holding Out for a Hero’ şi ‘Total Eclipse of the Heart’.

Pentru acest eveniment sunt disponibile 6 categorii de bilete, cu preţuri cuprinse între 50 şi 300 de lei.

Biletele pot fi cumpărate din Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro şi MYTICKET.ro.

În anul 1976, Bonnie Tyler a fost supusă unei operaţii pe corzile vocale, în urma căreia ar fi trebuit să-i fie înlăturaţi câţiva noduli. Succesul operaţiei a fost parţial, pentru că după intervenţia chirurgului, artista a căpătat o răguşeală în voce, care avea să-i aducă însă un succes nesperat.

Albumul de debut al lui Tyler, ‘The World Starts Tonight’, s-a bucurat de aprecierea criticilor, asigurându-i o reputaţie solidă. Single-ul ‘It’s a Heartache’ a fost unul dintre cele mai mari hituri ale anului 1978.

Doi ani mai târziu, cariera lui Bonnie Tyler înregistrează un nou mare succes cu piesa ‘Total Eclipse of the Heart’, care a ajuns pe locul I atât în Marea Britanie, cât şi în Statele Unite ale Americii.

Bonnie Tyler deţine numeroase premii, nominalizări la Grammy şi discuri de platină.