Biletele la concertul Metallica, epuizate în timp record

Biletele pentru concertul pe care Metallica îl va susţine pe 14 august 2019 la Arena Naţională din Bucureşti au fost vândute în timp record, în 24 de ore de la punerea în vânzare generală, potrivit organizatorilor Emagic.

„Biletele pentru concertul Metallica din vara anului viitor s-au vândut în timp record, în 24 de ore de la punerea în vânzare generală. Show-ul este SOLD OUT!

Ziua de 28 septembrie a marcat un moment crucial în industria de live entertainment din România și cea mai rapidă vânzare din istoria concertelor de până acum, dar cu siguranță nu o noutate pentru show-urile Metallica din acest turneu. E dovada că Metallica este în continuare una dintre cele mai mari trupe rock din lume, interesul și entuziasmul fanilor fiind și motivul pentru care biletele s-au epuizat într-un timp atât de scurt”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook.

Bilete pentru toate categoriile au fost puse în vânzare generală pe 28 septembrie, începând cu ora 10:00, şi, în câteva minute, au fost epuizate mai multe categorii, existând zeci de mii de accesări simultane ale site-urilor de bilete.

Primele epuizate au fost categoriile de gazon, urmate de cele cu loc în tribune. Pe parcursul zilei, în urma discuţiilor cu echipa de producţie a turneului, „au mai fost eliberate locuri în mai multe categorii (inclusiv gazon) şi puse direct la vânzare”.

Au fost disponibile contingente limitate de bilete în perioada de presale. Deşi nu este o procedură comună pentru România, perioada de presale a fost valabilă pentru toate concertele din turneul european „WorldWired”, anunţat pe 24 septembrie.

„Platformele oficiale de distributie de bilete sunt https://metallica.emagic.rowww.iaBilet.ro si www.eventim.ro şi retelele de magazine partenere Eventim si iaBilet. Nu garantam valabilitatea pentru biletele cumparate de pe alte site-uri, de tipul Viagogo, si nu asiguram accesul la concert pe baza acestora”, au mai transmis organizatorii.

Biletele pentru concertul Metallica din vara anului viitor s-au vândut în timp record, în 24 de ore de la punerea în…

Publicată de EMAGIC pe Luni, 1 Octombrie 2018