Biletele din categoria VIP pentru concertul Julio Iglesias sunt epuizate

Fanii s-au înghesuit să-şi procure cele mai scumpe bilete pentru concertul Julio Iglesias.

Europa FM te invită să vezi şi asculţi pentru prima dată pe Julio Iglesias într-o sală de spectacol cu acustică adecvată, în România. Dacă în trecut evenimentele sale au avut loc în spaţii amenajate în aer liber, acum artistul cântă la Sala Palatului.

Deşi a mai rămas aproximativ o lună şi jumătate până la show-ul celui mai iubit artist al muzicii latino din toate timpurile, Agenţia Vreau Bilet informează că biletele se vând în ritm alert, iar locurile alocate categoriei VIP au fost epuizate.

Şi de această dată, fanii artistului vor asculta cele mai cunoscute melodii, printre care ‘Baila Morena’, ‘Guantanamera’, ‘La Carretara’, ‘El Amor’ sau ‘Aqua dulce, aqua sala’. Concertul din acestă toamnă este al 12-lea pe care Julio Iglesias îl susţine pe scenele din România.

În cei peste 40 de ani de experienţă, Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume, înregistrate în peste 14 limbi străine, şi ocupă un loc în topul celor mai bine vânduţi 15 artişti din istorie.

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Bucureşti, din 24 octombrie, sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet şi online pe www.vreaubilet.ro.