Bilete vândute în timp record pentru Festivalul Internaţional ‘George Enescu’

Un număr record de 20.000 bilete individuale pentru Festivalul Enescu au fost vândute în doar două ore.

Luni, numai online, pe site-ul Eventim, au fost plasate peste 2.500 de comenzi în primele două ore, depăşind un număr total de 13.500 de bilete, anunţă organizatorii.

Aproximativ 40.000 de bilete individuale pentru spectacolele din cadrul ediţiei din 2013 a Festivalului Internaţional ‘George Enescu’, cu preţuri cuprinse între 20 şi 80 de lei, au fost puse în vânzare luni, la ora 10.00. Acestea pot fi cumpărate fie de pe internet, de pe site-ul Eventim – www.eventim.ro/ro -, fie din întreaga reţea de magazine Eventim – Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas şi Cărtureşti, precum şi de la celelalte puncte Eventim din România. De asemenea, biletele pot fi procurate prin intermediul reţelelor Eventim din ţările europene.

Numai în primele 10 minute de la startul vânzării biletelor individuale pentru Festivalul Internaţional ‘George Enescu’, existau deja evenimente sold-out din seriile Recitaluri şi Concerte Camerale.

‘Deşi mulţi ar crede că astfel de cifre sunt posibile numai pentru meciuri de fotbal sau concerte rock, iată că Festivalul «George Enescu» a bătut toate recordurile privind vânzarea de bilete.

20.000 de bilete în primele două ore de vânzare reprezintă o performanţă până acum unică şi suntem siguri că până la sfârşitul zilei cifra va creşte semnificativ.

Chiar dacă Festivalul «George Enescu» nu necesită reconfirmări, ne bucură că acest eveniment emblematic pentru România are resurse suficiente pentru a creşte în permanenţă în calitate şi popularitate’, spune directorul Eventim, Valentin Vasiloiu.