Bianca, 14 ani: „Cred că toată lumea merită o a doua șansă, dar înainte de a primi a doua șansă cred că trebuie să ofere a doua șansă”

Deși are doar 14 ani, Bianca a învățat repede că ajutorul pe care îl oferă celorlalți ni se întoarce înapoi sub alte forme. Așa că ea este convinsă că oamenii care ne ies în cale și ne greșesc, merită o a doua șansă, dar trebuie și ei să fie gata să o ofere mai departe.

„Cred că toată lumea merită o a doua șansă, dar, înainte de a primi a doua șansă, cred că trebuie și ei să ofere a doua șansă”, spune Bianca într-O Dimineață de milioane.

Ea a terminat anul acesta școlar cu cea mai mare medie din SOS Satele Copiilor București– 9,90. Este un copil extrem de ambițios, sensibil și de bun. Bianca își dorește să devină polițistă. Pentru a-și urma visul, are grijă de ea o mamă socială din SOS Satele Copiilor, de care mărturisește că se simte acum foarte atașată.

De când există SOS Satele Copiilor în România, adică de 25 de ani, sunt peste 40.000 de beneficiari ai proiectelor sale. Sunt mii de copii și părinți care își continuă viața de familie, fără a mai privi înapoi la problemele din trecut. Sunt copii care au primit o familie iubitoare, chiar dacă nu e cea naturală.

De multe ori nu e atât de simplu să primim o a doua șansă. Dar e foarte ușor să o oferim. Copiii care nu mai au părinții alături au nevoie de ajutorul tău. Oferă a doua șansă la o familie unui copil cu ajutorul SOS Satele Copiilor. Donează 2 euro/lună prin SMS la 8844 cu mesajul “Mama”.