Beyonce strânge fonduri pentru emanciparea femeilor

Cântăreaţa Beyonce va fi cap de afiş al unui concert care va avea loc pe 1 iunie, la Londra, ca parte a campaniei internaţionale ‘Chime For Change’.

Beyonce, Florence and the Machine, Ellie Goulding, Iggy Azalea, John Legend, Rita Ora, Laura Pausini şi Timbaland vor fi parte a campaniei internaţionale ‘Chime For Change’, demarată de casa Gucci şi care are ca scop strângerea de fonduri pentru emanciparea femeilor.

‘Scopul nostru este să atragem atenţia cât mai bine asupra necesităţii de schimbare pentru fete şi femei. Sunt deosebit de încântată că putem fi împreună pe 1 iunie pentru a prezenta întregii lumi probleme legate de educaţie, sănătate şi justiţie pentru femei’, a spus Beyonce, care este cofondator şi director artistic al ‘Chime For Change’.

La evenimentul care va consta, în principal, dintr-un concert intitulat ‘The Sound Of Change Live’, vor fi proiectate şi mai multe scurtmetraje pe temele enunţate şi vor fi prezentate poveşti ale unor femei din întreaga lume, care se confruntă cu probleme de interes general.

Evenimentul va avea loc pe 1 iunie la Twickenham Stadium din Londra.