Becali, Hagi şi Andreea Marin sunt colegi de clasă într-un sat din Vrancea

La şcoala din Slobozia Bradului, Vrancea, 90% dintre elevi sunt de etnie rromă şi, ‘cum viaţa acestei comunităţi este axată pe câştigul pentru ziua de mâine, aceste personalităţi reprezintă modele pentru viaţa oamenilor de aici’, spune directoarea şcolii din Slobozia Bradului, unde învaţă o mulţime de copii cu nume ciudate.

Avem aşa: Gigi Becali, Andreea Marin, Gică Hagi, Guţă şi Napoleon – ăştia sunt în clasele primare. Gigi Becali este elev în clasa I, fiind coleg cu Bercea şi cu Napoleon. ‘Tatăl lui i-a ales numele pentru că i-a plăcut, că i-a fost lui drag numele ăsta. La spital când a venit a spus că vrea să-i pună numele ăsta. Acasă îl strigăm şi aşa şi aşa’, ne-a spus Georgeta Dobre, mama lui Bercea Mădălin, scrie Ziarul de Vrancea.

‘Domnişorul Gigi Becali nu a frecventat clasa pregătitoare anul trecut şi este puţin mai dificil să lucrăm cu el, pentru că are puţin din personalitatea domnului Gigi Becali … are o tonalitate ridicată, dar acum frecventează şcoala şi sperăm să îndrepte şi rezultatele la învăţătură. Şi personalitatea se aseamănă cu a domnului Gigi Becali, este un pic gălăgios, dezordonat. Ceilalţi sunt foarte liniştiţi, învaţă, frecventează şcoala’, spune una dintre profesoare.

Mai sunt şi Maradona şi Vandame.

Tot aici sunt şcolarizaţi şi Prinţişor, Speranţa, Minuna, Arabela, Secunda, Gândăcel, Evanghelia sau chiar pe Angelibos.

Mai există şi Pătrunjel sau Ionatan.