Barry Gibb, unul dintre soliştii trupei Bee Gees, lansează un album solo

Barry Gibb, unul dintre membrii trupei Bee Gees, va lansa în curând un album solo, după o pauză de 32 de ani.

Barry Gibb, fostul membru al trupei Bee Gees, a declarat că pregăteşte lansarea primului său album solo, după o pauză de 32 de ani.

Noul material discografic se va numi “In The Now” şi va fi lansat în toamnă, ultimul album al artistului fiind “Now Voyager”, din 1984.

“In The Now” este produs de Barry Gibb, alături de John Merchant, care a mai colaborat cu R Kelly, Barbra Streisand, Lenny Kravitz, dar şi Bee Gees. O piesă care se va afla pe noul album ar putea fi “‘The Home Truth Song“, pe care artistul a interpretat-o live, în cadrul unui festival din 2015, unde a apărut pe scenă alături de Flo Rida, Gloria Estefan şi Wyclef Jean.

“Albumul acesta este un vis devenit realitate. Este un nou capitol din viaţa mea. Mereu am sperat ca Bee Gees  să semneze cu Sony sau Columbia, iar acum sunt foarte fericit să o iau de la capăt, alături de nişte oameni atât de minunaţi”, a declarat Barry Gibb.

Ultimul album lansat de trupa a fost “This Is Where I Came In” din 2001, urmând apoi destrămarea formaţiei. În 2003, Maurice Gibb a murit din cauza unor probleme intestinale, iar Robin a decedat în urma luptei cu cancerul, în 2012.