Barack Obama şi Bear Grylls apar de Crăciun, în premieră, pe Discovery Channel România

În prima zi de Crăciun, telespectatorii îl vor putea urmări pe preşedintele SUA, Barack Obama, care porneşte la drum prin sălbăticia din Alaska alături de expertul în supravieţuire Bear Grylls, în timpul unei vizite în care urmăreşte efectele schimbării climatice asupra regiunii.

Barack Obama va fi vedeta invitată într-un episod special al emisiunii “Vedete în sălbăticie” cu Bear Grylls, care va fi difuzat în prima zi de Crăciun, de la ora 22.00, pe Discovery Channel. Emisiunea va fi difuzată și în reluare pe 27 decembrie, tot de la ora 22.00.

Pentru prima oară în emisiune, un preşedinte va fi pus să treacă prin probe dificile, testându-şi atât rezistenţa fizică, cât şi curajul împreună cu acest expert în tehnici de supravieţuire.

Obama şi Bear Grylls în sălbăticie” va fi difuzat de televiziunile Discovery din Europa de Nord, Europa de Sud (cu excepţia Franţei), Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa şi America Latină.

Tot în prima zi de Crăciun, telespectatorii Discovery vor putea urmări episoade din diverse programe de supravieţuire filmate în România, cum ar fi “Joaca de-a supravieţuirea”,sezonul al doilea, episodul şase, filmat în Transilvania, “Supravieţuire în doi”, sezonul al treilea, episodul opt, cu scene filmate în Munţii Carpaţi sau “Tehnici esenţiale de supravieţuire”, sezonul al treilea, episodul 11, în care Bear Grylls ajunge în inima ţinutului lui Dracula în Munţii Carpaţi din Transilvania.

https://www.youtube.com/watch?v=DslPYTrQhO8

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS