Confidenţialitate

Restricţii rutiere în Curtea de Argeş, pentru desfăşurarea funeraliilor regale

Regele Mihai I va fi înmormântat în această seară în Noua Catedrală din Curtea de Argeş.

Astăzi se va interzice circulaţia şi staţionarea autovehiculelor pe bulevardul Basarabilor, între orele 6:00 şi 22:00, iar pe străzile 1 Mai şi Traian între orele 14:00 şi 22:00.

Între orele 16:00 şi 22:00 va fi interzisă circulaţia autovehiculelor, cu excepţia celor ale riveranilor, pe strada Meşterul Manole, iar pe timpul deplasării cortegiului funerar vor fi închise străzile 1 Mai, Traian şi Negru Vodă.

Locul de parcare destinat autobuzelor/autocarelor care se deplasează în mod organizat în municipiul Curtea de Arges va fi parcarea de la Sala Sporturilor, lângă Stadionul Municipal.

Sâmbătă vor fi mobilizaţi peste 500 de jandarmi, poliţişti şi pompieri, cu posibilitate de suplimentare a efectivelor, în funcţie de situaţie.

De asemenea, sunt pregătite 16 mijloace tehnice pentru a interveni în cazul unor situaţii de urgenţă – punct de comandă mobil, autospeciale pentru stingere, puncte medicale avansate, autospeciale de descarcerare, ambulanţe SMURD şi autospeciale de primă intervenţie şi comandă.