Finala Eurovision 2019 – VIDEO LIVE

Finala Eurovision începe la ora 22:00. Reprezentantul Olandei, Duncan Laurence, este pe prima poziție la casele de pariuri, în privința șanselor de a câștiga Eurovision 2019. Kate Miller-Heidke, din Australia, îl secondează, celelate țări considerate favorite fiind Suedia, Elveția, Rusia și Azerbaidjan.

Conform cotelor de la casele de pariuri, Israelul are șanse minime să organizeze și Eurovision 2020.

Finala Eurovision 2019 va fi deschisă de Malta, fiind urmată, în prima parte a show-ului de Albania, Cehia, Germania, Rusia, Danemarca, San Marino, Republica Macedonia de Nord, Suedia, Slovenia, Cipru, Olanda și Grecia.

În partea a doua, vor concura Israel, Norvegia, Marea Britanie, Islanda, Estonia, Belarus, Azerbaidjan, Franța, Italia, Serbia, Elveția, Australia și Spania.

România a ratat, pentru al doilea an consecutiv, calificarea în finala concursului. În această seară nici Moldova nu va evolua pe scena Eurovision Song Contest.

Finala Eurovision 2019 este în direct sâmbătă, 18 mai, la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, începând cu ora 22.00. Pentru cei care vor să urmărească finala fără comentariile crainicilor români și reclame există transmisia oficială online, disponibilă atât pe europafm.ro cât și pe canalul de YouTube Eurovision.

Streaming live Finala Eurovision 2019

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS