Confidenţialitate

Avertizare meteo: Urmează încă o săptămână de vreme instabilă | AUDIO

Urmează încă o săptămână de instabilitate atmosferică, în special ploi, în jumătatea de est a ţării şi sporadic în rest. Apoi, însă, ploile se opresc şi ne aşteptăm şi la o creşterea a temperaturilor în toată ţara, apropiate de media acestei perioade.Meteorolog,  Oana Păduraru.

”Dacă acum, în zilele imediat următoare, valorile termice vor fi, în mare parte din țară, sub cele normale, pentru această perioadă, treptat, mai ales spre sfârșitul acestei săptămâni, vor ajunge să se situeze chiar ușor peste normele perioadei. În regiunile intracarpatice, vremea se va încălzi mult mai repede decât în restul zonelor țării. Ne așteptăm la medie până la sfârșitul lunii de 30 de grade.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Litoralul nu va face excepţie de la această evoluţie a temperaturilor. De-abia spre sfârşitul lunii iunie vom scăpa de ploi.

”Pe Litoral, instabilitatea atmosferică se va menține, vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, chiar cantități importante de apă, descărcări electrice, intensificări ale vântului, sunt posibile și vijeliile și căderile de grindină. În cea de a doua săptămână, există o diminuare a instabilității atmosferice, valorice termice se vor menține apropiate de cele normale, de 27-28 de grade”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.