Confidenţialitate

Avantajele business-urilor digitalizate în perioada pandemiei – AUDIO

Pentru unii antreprenori, pandemia a fost sinonimă cu “dezastru financiar”, pentru alții, mai norocoși, a fost o oportunitate fantastică de dezvoltare a business-ului.

Cert e că ultimele luni au generat transformări importante în afacerile de pe piața autohtonă, iar cei care au început să facă pașii spre digitalizare au constatat că îndepărtarea de la modul tradițional de a-și gestiona business-ul înseamnă, în primul rând, o schimbare de mentalitate.

Avantajele digitalizării sunt multiple și au efecte pe termen lung:

Mobilitatea – posibilitatea de a lucra de oriunde și oricând, în cele mai bune condiții de securitate cibernetică, cu ajutorul unor tehnologii inovatoare și customizabile, în funcție de domeniul de activitate – este cel mai “evident” beneficiu.

Reducerea cantității de hârtie utilizată și, în același timp, câștigarea de timp, prin apelarea la semnătura electronică calificată – posibilitatea de a semna la distanță documente, în relația cu banca, partenerii de afaceri sau instituții ale statului, devine un beneficiu extrem de relevant în contextul pandemiei.

O soluție digitală care simplifică activitatea de gestiune a companiilor și scade riscul de eroare este și utilizarea dispozitivului POS (point of sale), care poate fi integrat cu casa de marcat, iar astfel toate tranzacțiile se regăsesc în programul de gestiune.

E-commerce-ul – acoperă nevoile oricărui tip de comerciant dornic să își extindă afacerea în mediul online. Soluția pentru acceptarea la plata online a cardurilor permite și crearea rapidă a unei platforme de comerț electronic.

O doză de schimbare prin digitalizare poate fi exact ceea ce are nevoie business-ul tău pentru a se dezvolta, punând accentul pe lucrurile care contează.

Zilele acestea, nu e deloc ușor să fii antreprenor. Dar sunt și cele mai bune zile să faci o schimbare. Hai să vorbim despre primii pași către digitalizarea afacerii tale. Susținem digitalizarea companiilor. Află acum cum poți să îți schimbi business-ul în bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.