(AUDIO) #cuVunklaFilm: Cornel Ilie a anunţat la Deşteptarea ce film a ales pentru concurs

Cornel Ilie a intrat în direct, luni, în emisiunea Deşteptarea, şi a anunţat ce film a ales pentru concursul #cuVunklaFilm. Este vorba despre ‘De ce eu?’, de Tudor Giurgiu.

‘Noi avem o poveste destul de veche cu Tudor Giurgiu, cel care a făcut filmul. El ne-a făcut primele patru clipuri, noi am făcut coloana sonoră pentru primul lui film’, a spus Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, în direct la Deşteptarea.

‘Abia aştept să-l vedem, mai ales în contextul social din perioada asta’, a mai adăugat Cornel, care se aşteaptă la acelaşi lucru şi din partea publicului.

Filmul este inspirat de cazul real al procurorului Cristian Panait, care s-a sinucis în 2002, la 29 de ani, în contextul anchetei asupra procurorului Alexandru Lele, şi al presiunilor exercitate asupra sa.

Doar până pe 3 martie mai puteţi încărca înregistrările voastre video cântând un refren VUNK pe pagina de Facebook Radio Europa FM cu hashtagul #cuVUNKlaFilm.

Peste 100 de fani VUNK vor avea ocazia să vadă un film ales de trupa lor favorită la Grand Cinema Baneasa.

Citiţi mai multe detalii aici. Vă aşteptăm pe Facebook!

Puteţi asculta înregistrarea completă şi aici: soundcloud.com/europafmromania/cu-vunk-la-film-2-martie?in=europafmromania/sets/desteptarea-cu-vlad-petreanu