Confidenţialitate

Audieri la Poliția Capitalei, în dosarul privind incendiul de la clubul Bamboo

La Poliția Capitalei sunt audiate la această oră mai multe persoane care au fost azi noapte în clubul Bamboo, care a luat foc. A fost deschis dosar penal deschis în urma incendiului din Clubul Bamboo. 15 persoane au fost audiate, la Poliţia Capitalei, spun surse judiciare, citate de Mediafax.

Până la acest moment, la Poliţia Capitalei au fost audiaţi administratorul clubului şi angajaţi ai localului, respectiv agenţii de pază aflaţi în club la momentul izbucnirii incendiului, iar audierile continuă.

În paralel, anchetatorii fac cercetări la club, care a fost distrus în totalitate în urma incendiului. Incendiul a izbucnit la ora 03.32, oră la care, potrivit unor surse judiciare citate de MEDIAFAX, în clubul Bamboo se aflau aproximativ 500 de oameni. Pompierii nu au putut stabili deocamdată câți oameni se aflau în club.

Parchetul Tribunalului Bucureşti a anunţat că în urma incendiului din club a fost începută urmărirea penală într-un dosar penal privind infracţiunea de distrugere din culpă (având ca urmare vătămarea mai multor persoane), cercetările fiind făcute de doi procurori criminalişti din cadrul Secţiei de urmărire penală şi de ofiţeri din cadrul Serviciului Omoruri.