Confidenţialitate

Au început înscrierile la Climathon Bucharest 2021

Au început înscrierile la Climathon Bucharest 2021, evenimentul în care locuitorii Bucureștiului își pun creativitatea și ideile la contribuție cu scopul de a-l transforma într-un oraș sustenabil care să răspundă nevoilor reale ale locuitorilor săi.

Anul acesta evenimentul se desfășoară sub sloganul „Future proofing Bucharest”. Se caută idei ambițioase și sustenabile care ne pot ajuta să transformăm Bucureștiul de mâine într-un loc mai verde, mai sănătos.

De-a lungul celor 3 zile de eveniment, participanții vor învăța alături de mentorii și experții noștri cum să duci un simplu gând la faza de idee, apoi, mai departe, la cea de proiect cu impact, vor avea parte de sesiuni de mentorat atât pe teme ce țin de mediu, cât și pe tehnici de brainstorming & pitching, dar vor avea acces la oportunități de networking și la resurse care să-i ajute să-și concretizeze ideea.

Climathonul va culmina în după-amiaza zilei de 4 noiembrie cu o sesiune de pitching, iar cea mai bună idee pregătită de participanți va fi premiată. Participanții se pot înscrie la adresa https://www.impacthub.ro/climathon-bucharest-2021/

Aceasta este cea de-a doua ediție organizată de Impact Hub Bucharest alături de EIT Climate-KIC, iar evenimentul local face parte din mișcarea globală Climathon.

Climathon Bucharest 2021 este un eveniment susținut de Europa FM.