Confidenţialitate

Atelier de film de animaţie, între 1 şi 18 mai, la Braşov

Un atelier de film de animaţie va fi organizat în perioada 1 – 18 mai, la Braşov.

Animation Worksheep se adresează tinerilor animatori din România şi Republica Moldova, inclusiv începătorilor care dovedesc aptitudini de grafică şi desen şi stăpânesc noţiuni elementare de animaţie.

Participanţii la atelier vor produce scurtmetraje de animaţie, care vor putea fi urmărite de public pe marele ecran, la cea de-a 10-a ediţie a Anim’est, programată între 2 şi 11 octombrie, la Bucureşti, şi va fi urmată de o ediţie specială, organizată în luna noiembrie la Chişinău.

Înscrierile la Animation Worksheep vor avea loc între 23 februarie şi 3 aprilie, iar cei care doresc să participe sunt rugaţi să trimită prin e-mail, la adresa workshop@estenest.ro, menţionând în subiectul e-mailului “Animation Worksheep”, câte un CV cu informaţii relevante şi date de contact complete, la care se adaugă o scrisoare de intenţie care trebui să cuprindă o autoevaluare a aptitudinilor şi o prezentare a aspiraţiilor în ceea ce priveşte participarea la atelier.

Nu este permisă înscrierea animatorilor care au luat parte la ediţiile anterioare ale workshop-ului.

Taxa de participare pentru cursanţi este de 800 de lei, ce include cazare, masă, training, precum şi folosirea resurselor hardware şi software ale workshop-ului pe toată perioada acestuia.

Studenţii beneficiază de o taxă redusă la 500 de lei.

Nu se percepe taxă pentru înscrierea la preselecţie. Animation Worksheep va suporta cheltuilelile de transport ale participanţilor din Republica Moldova.

Participanţii selecţionaţi pentru a participa la Animation Worksheep vor fi anunţaţi pe data de 10 aprilie.