Confidenţialitate

Ascultă Deșteptarea și deblochează extra-beneficiile din MyClub Auchan! Îți pot aduce câștiguri de 400 de lei!

Ascultă Deșteptarea și află beneficiile pe care le poți obține cu ajutorul cardului de fidelitate care îți oferă acces în MyClub Auchan.

La semnalul de concurs, fii primul care sună la 0372 069 599 (număr cu tarif normal), intră în direct și răspunde corect la întrebarea legată de cardul de fidelitate MyClub Auchan.

Răspunsul corect va debloca un extra-beneficiu oferit de Auchan cu ajutorul unei parole.

Parola este chiar răspunsul corect la întrebarea lansată de Vlad, George și Luca, iar extra-beneficiul este premiul oferit câștigătorului.

Primul ascultător care intră în direct și cunoaște parola ce deblochează extra-beneficiul oferit de Auchan în Deșteptarea câștigă un cod de cumpărături online în valoare de 400 de lei pe www.auchan.ro.

Regulamentul concursului

Mai mult de atât, Auchan te invită să-ți activezi cardul de acces în clubul momentului: MyClub Auchan.

Clubul de fidelitate creat special pentru ține de către Auchan te întâmpină cu reduceri pe loc și beneficii care se acumulează pe cardul tău.

Activează cardul MyClub Auchan până la 4 mai și intri automat într-o tombolă cu premii de zile mari: un premiu mare de 10.000 de euro și alte sute de premii în bonusuri pe card.

În plus, ai și reduceri masive la categorii importante de produse din magazin și de pe auchan.ro.

Cum obții toate aceste beneficii? Nimic mai simplu! Descarci aplicația Auchan sau iei cardul MyClub Auchan din magazine. Activezi cardul – deblochezi beneficii.