Confidenţialitate

ASA Tg. Mureș – ACS Poli Timișoara: 2-4 în Cupa Ligii

Poli Timișoara a devenit favorită la calificarea în finala Cupei Ligii, după ce a învins-o cu 4-2 în deplasare pe ASA Târgu Mureș, în prima manșă a semifinalelor. Pentru mureșeni au marcat Ciolacu și Rus, iar golurile bănățenilor au fost înscrise de Artean din penalty, Drăghici, Llorente și Popovici, ultima reușită fiind semnată în al 5-lea minut al prelungirilor.

Meciul a fost oprit circa două minute în prima repriză, după ce portarul gazdelor, Pedro Mingote s-a resimțit după un plonjon pe gazonul înghețat. Centralul Iulian Călin a discutat cu cei doi antrenori și a decis ca partida să continue, iar Mingote i-a spus arbitrului că îl va da în judecată dacă se accidentează.

Deasemenea, oaspeții au purtat tricouri albe, cu numerele scrise pe spate cu o carioca. S-a ajuns la această soluție fiindcă au venit cu cu două rânduri de echipament: violet și negru, care semănau cu cel al lui ASA, astfel că arbitrul le-a cerut să găsească o soluție. Numerele au fost desenate pe spatele tricourilor chiar de antrenorul Ionuț Popa.

Joi, în turul celeilalte semifinale a Cupei Ligi, Dinamo o întâlnește pe Steaua de la ora 20:30 pe Arena Națională.