Confidenţialitate

Arnold Schwarzenegger va juca în cel de-al şaselea film din seria ”Terminator”

Actorul Arnold Schwarzenegger a confirmat că va juca în cel de-al şaselea film din seria ”Terminator”, potrivit nme.com.

Lungmetrajul este produs de James Cameron, cel care a regizat şi a participat la scrierea scenariul primului film din serie, ”Terminatorul”, lansat în 1984. Cameron a regizat şi ”Terminator 2: Ziua Judecăţii/ Terminator 2: Judgement Day”, lansat în anul 1991.

”Seria continuă. Cameron are câteva idei bune despre felul în care să continue seria. Voi apărea în film”, a dezvăluit Arnold Schwarzenegger pentru Screen Daily.

Arnold Schwarzenegger a interpretat pentru prima dată personajul T-800 din franciza ”Terminator” în anul 1984, după ce l-a convins pe regizorul James Cameron că ar trebui să interpreteze robotul, şi nu eroul din primul film al seriei.

Actorul nu a jucat în cel de-al patrulea film al seriei, ”Terminator Salvation”, lansat în 2009, însă a apărut totuşi în film cu ajutorul unor imagini generate pe computer. Starul hollywoodian a revenit în franciză în cel de-al cincilea film, ”Terminator: Genisys”, lansat în 2015, în care a jucat alături de Emilia Clarke.