Confidenţialitate

Schwarzenegger, către Trump: Hasta la vista, Donald | VIDEO

Fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, a lansat o serie de critici la adresa actualului președinte american Donald Trump, după incidentele care au avut loc la începutul săptămânii la Washington DC. 

Arnold Schwarzenegger i-a transmis lui Donald Trump mesajul făcut celebru de personajul său din filmul TerminatorHasta la vista, Donald! Ca să fie mai explicit, actorul i-a spus lui Donald Trump că este ”terminat”, tot o trimitere la filmul din 1984, în care Arnold a jucat rolul unui robot-asasin venit din viitor.

Născut în Austria, în 1947, fostul guvernator republican a spus că scenele de la Capitoliu l-au întristat. “Aceasta nu este America noastră. Aceasta nu este America mea”, a spus el în clip.

În clipul postat pe contul său de Twitter, actorul de origine austriacă face un bilanț amar al invaziei susținătorilor lui Trump asupra Capitoliului. El nu a eziat să scoată chiar sabia personajului Conan Barbarul, pe care l-a interpretat, pentru a face o paralelă cu democrația din America: Cu cât folosești mai mult o sabie, cu atât o întărești. Națiunea noastră a fost întărită de crize. Cu cât o lovești mai puternic, cu atât ea se va întări”, a precizat Arnold.