Confidenţialitate

Armand Goșu, despre decesul lui Alexei Navalny, principalul opozant al lui Vladimir Putin: „Vorbim despre un regim criminal care l-a ucis, l-a asasinat în închisoare” | AUDIO

Moartea lui Alexei Navalnîi, principalul opozant al lui Vladmir Putin, a stârnit controverse. Deși avea de ispășit o pedeapsă de 19 ani, acesta a decedat astăzi în închisoare, pierzându-și cunoștiința în urma unei plimbări. Analistul politic Armand Goșu este însă de altă părere. Acesta susține că moartea lui Navalnîi nu ar fi fost una accidentală – din contră- acesta ar fi fost asasinat.

Prin acest act, Putin ar fi tras un semnal de alarmă pentru cei care nu îl susțin.

Armand Goșu: „Vorbim despre un regim criminal care l-a ucis, l-a asasinat în închisoare”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Chiar existența lui acolo în închisoare departe, după Cercul Polar, enervează. Vorbim despre un regim criminal care l-a ucis, l-a asasinat în închisoare. Cuvântul este asasinat în închisoare pe principalul opozant”, a spus Armand Goșu la Europa FM.

Armand Goșu, despre posibile proteste: „Probabil că or să fie mici tentative, dar foarte mici. Nesemnificative”

În opinia lui Armand Goșu, decesul principalului opozant al lui Putin nu va avea un ecou în populația Rusiei, care, sustine acesta, și-a pierdut identitatea în fața regimului lui Vladimir Putin. Orice acțiune de susținere pentru soarta lui Navalnii, spune analistul, va fi rapid înăbușită.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„În orice țară normală, lumea ar fi dat buzna în stradă. Până și în România lui Ceaușescu când s-a aflat de Timișoara lumea a ieșit pe stradă. Acum e principalul lider al opoziției ucis în închisoare. Probabil că or să fie mici tentative, dar foarte mici. Nesemnificative. Regimul politic din Rusia devine dictatorial sau de-a dreptul terorist începând cu propria populație”, a mai spus Armand Goșu.

Sursa foto: Europa FM

Citește și: Ultima postare a lui Alexey Navalny pe platforma X: Tocmai mi-au dat un SHIZO de 15 zile. Este al patrulea SHIZO în mai puțin de două luni. Sunt duri