Confidenţialitate

Ariana Grande va reveni la Manchester, duminică, pentru un concert caritabil

Cântăreaţa americană Ariana Grande a anunţat că va susţine duminică, la Manchester, un concert caritabil pentru omagierea victimelor atentatului ce a vizat publicul care asista la recitalul artistei din seara de 22 mai.

Un tânăr cu origini libiene s-a aruncat în aer în mulţime.

22 de persoane au murit şi alte peste 100 au fost rănite. În jur de 50 dintre acestea din urmă rămân internate în spitale.

Ariana Grande va fi însoţită, pe scena amplasată pe stadionul de cricket Emirates Old Trafford, de mai multe staruri ale muzicii.

Pe afişul concertului excepţional din 4 iunie, care va fi transmis în direct de BBC sub titlul One love Manchester, mai apar Katy Perry, Miley Cyrus, Justin Bieber, Usher, Pharrell Williams sau Niall Horan, alături de trupele Coldplay şi Take That.

Încasările vor sprijini un fond de urgenţă creat pentru a ajuta victimele şi rudele acestora.

Biletele vor fi puse în vânzare începând de joi, iar persoanele care au asistat la concertul de la 22 mai vor putea să intre gratuit la spectacol.

‘Muzica trebuie să ne vindece, să ne adune împreună, să ne facă fericiţi’, a scris Ariana Grande, într-un mesaj difuzat pe reţelele de socializare.  ‘Vom continua să aducem un omagiu celor pe care i-am pierdut, apropiaţilor lor, fanilor mei şi tuturor celor care au fost afectaţi de această tragedie. Vor fi în sufletul şi în inima mea în fiecare zi şi mă voi gândi la ei tot restul vieţii mele!, a adăugat cântăreaţa.

Imediat după atacul de la Manchester, tânăra artistă şi-a întrerupe turneul european.