Ariana Grande concertează mâine în scop caritabil pentru victimele atacului din Manchester

Biletele pentru concertul caritabil ”One Love Manchester”, iniţiat de cântăreaţa Ariana Grande, au fost vândute în doar şase minute. Concertul are loc mâine, iar preţul unui bilet a fost de 40 de lire sterline.

Nume mari vor susține cauza și vor urca pe scenă: Coldplay, Katy Perry, Justin Bieber, Take That, Miley Cyrus, Robbie Williams şi Black Eyed Peas.

Banii obţinuţi din bilete vor fi donaţi victimelor şi familiilor afectate de atacul terorist din 22 mai, din faţa Manchester Arena, când 22 de persoane au murit, dintre care 7 copii. 50 de răniţi în atac încă se mai află internaţi, iar 17 dintre ei sunt în stare critică.

Unul dintre organizatorii concertului caritabil de mâine a declarat că a fost dublat personalul care se va ocupa de securitate.

Ariana Grande a vizitat răniții în spital

Înaintea concertului său de duminică din Manchester, cântăreața a vizitat în spital victimele atentatului din 22 mai, atentat produs la ieșirea de la show-ul ei.  Pe rețelele de socializare au apărut poze cu Ariana vizitându-și fanii. O adolescentă a spus că va fi externată azi di spital și va merge din nou la concertul de duminică al Arianei.

Salman Abedi care a murit în atac, este responsabil pentru uciderea celor 22 de oameni și rănirea a peste 100. Ancheta continuă însă: 10 oameni au rămas în arestul poliției  britanice, cu suspeciunea de acte de terorism și posibile legături cu atacul din Manchester.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS