Confidenţialitate

Argeș: Un localnic din Călinești și-a reclamat soția pentru că făcea scandal. Bărbatul a refuzat ordinul de protecție oferit de polițiști

Un argeşean din localitatea Călineşti şi-a reclamat soţia, sâmbătă, pentru că făcea scandal şi distrugea bunurile din gospodărie.

Polițiștii au aplanat conflictul și au amendat-o pe femeia de 41 de ani, care este cercetată penal pentru ameninţare şi distrugere.

Agenții au vrut să emită un ordin de protecţie pentru bărbat, dar acesta a refuzat.

“La faţa locului au intervenit poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti, care au aplanat starea conflictuală, iar în urma verificărilor femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de convieţuire socială, ca urmare a comportamentului de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică şi să provoace indignarea. De asemenea, în cauză poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi ameninţare, conform art. 253 şi 206 din Codul Penal, urmând ca în cauză cercetările să continue, pentru luarea măsurilor legale care se impun”, anunță IJP Argeş.