Arată-ne cum te distrezi de 1 Mai și dă volum petrecerilor tale cu o nouă boxă portabilă inteligentă Bluetooth NOMAD

Arată-ne pe europafm.ro cum te distrezi de 1 Mai și poți câștiga, prin tragere la sorți, boxa portabilă inteligentă Bluetooth NOMAD 215, cu meniu audio în limba română, de la INNOVATION.

Încarcă pe europafm.ro o fotografie cu tine și petrecerea ta de 1 Mai. Poți încărca până la 10 fotografii diferite de la petrecerea ta de 1 mai.

Luni, 6 mai, în Deșteptarea, poți fi unul dintre cei 5 câștigători care primesc boxa portabilă inteligentă Bluetooth NOMAD 215.

Suportă formatul Bluetooth – 4.0 + EDR, FM RADIO, USB, TF CARD, AUX-IN și are o putere de 2 x 5W RMS și membrană bass booster.

Boxa Bluetooth INNOVATION IN 215 vă permite să ascultați muzică prin conectarea la orice dispozitiv, prin intermediul streamingului audio Bluetooth, prin intermediul unui cablu jack sau permite redarea fișierelor audio de pe un card micro SD sau stick USB. În plus, o puteți utiliza, ca dispozitiv handsfree Bluetooth cu microfon încorporat atât la birou dar și la volan. În același timp, este un prieten nelipsit la orice petrecere în aer liber, săli de fitness, pe plajă sau în camera de hotel. Ca format de redare, produsul suportă fișierele mp3 și WAV. Cu un slot USB și card microSD, melodiile stocate pe card sau stick pot fi ascultate pe această boxă portabilă.  Cu ajutorul funcției FM puteți recepționa oriunde Europa FM.

Imaginile încărcate de câștigătorii concursului:

Boxa inteligenta poate fi gasita pe site-ul PRO TEAM INNOVATION.