Arad: Al doilea protest față de condițiile din secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean

Aseară, 50 de părinţi au protestat, în centrul municipiului Arad faţă de condiţiile în care sunt trataţi copiii în secţiile de ale faţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Este al doilea protest, după cel de marți din faţa spitalului județean Arad. Totul a pornit după ce o mamă a trimis o scrisoare publică conducerii Consiliului Judeţean Arad în care reclamă condiţiile inumane din secţia de boli infecțioase a spitalului, pentru că este supraaglomerată.

Sunt și 4 copii într-un pat, acuză părinții. De exemplu, în weekend, secţia de boli infecţioase copii a fost suprasolicitată. Secţia are 20 de paturi, dar au fost internaţi 31 de copii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La Spitalul Județean de Urgență Arad a fost declanşată o anchetă internă.

Părinţii au adunat semnături pentru întâlnirea pe care o vor avea mâine (luni) cu preşedintele Consiliului Judeţean Arad,  instituţie în subordinea căreia se află Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Cristina Rusu e mama care a declanşat ancheta, după ce a trimis preşedintelui Consiliului Judeţean Arad o scrisoare deschisă în care povestea condiţiile din spital, fiind nevoită să plece din spital pe propria semnătură.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS