Confidenţialitate

Arad: A fost reținut tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate

Principalul suspect în cazul fetiței de 4 ani ucise la Arad, un bărbat de 23 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, anunță procurorii. E vorba de tatăl vitreg al micuței care a fost săltat de procurori, aseară, și dus la audieri.

Anchetatorii au identificat-o pe fetița care a fost ucisă și al cărei trup a fost incendiat în apropierea unui cimitir din oraș.

Fapta s-ar fi petrecut în timp ce mama fetiței se afla în maternitate, unde a născut al treilea copil. Mama fetiței a fost și ea audiată.

Primele informații ale anchetatorilor mai arată că mama fetiței venise din maternitate duminică, dar nu a explicat încă de ce nu a anunțat dispariția fetiței sau ce explicații i-a dat bărbatul pentru că minora nu era acasă.

Suspiciuni a stârnit faptul că familia nu a raportat dispariția copilului de 4 ani. Legiștii au stabilit că victima a murit în urma loviturilor primite la cap. Rămășițele fetiței au fost găsite, sâmbătă seara, de un bărbat care își plimba câinele în zona. În pumnul victimei, a fost descoperit un fir de păr.

Apartamentul în care se presupune că a fost comisă crima a fost sigilat, iar mama și cei doi copii sunt acum în grija direcției pentru  protecția copilului.
Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, anchetatorii să cerceteze apartamentul în care locuiau cei doi concubini cu copiii.