Confidenţialitate

Ar trebui ca liberalii să acepte să intre la putere cu UNPR-ul lui Gabriel Oprea?

Generalul Gabriel Oprea pare a fi aliatul politic perfect în aceeași măsură în care este însă și trădătorul perfect. Intrat la guvernare pe vremea lui Adrian Năstase s-a desprins din PSD și-a făcut propriul partid și cu ajutorul acestuia nu am mai părăsit niciodată guvernarea până în zilele noastre când, uite îl regăsim pe funcția de prim-ministru interimar.

Generalul asigură majoritatea parlamentară, ceea ce nu este neapărat un lucru rău căci, susține domnia sa, asigură și votarea unor legi și proiecte care sunt in interesul național. Acesta este contextul în care săptămâna viitoare coaliția de guvernare se pregătește de un test important cel al votului pentru sau împotriva numirii la serviciul de Informații Externe al fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu. Propus diind de președintele Klaus Iohannis acesta se bucură se pare și de sprijinul generalului Gabriel Oprea, în ciuda opoziției PSD față de această numire. Contextul este de fapt mult mai larg și mai complicat, căci se vorbește deja despre schimbarea majorității parlamentare în condițiile crizei profunde pe care acțiunile DNA le-a produs asupra PSD.

Oprea l-a trădat și pe Adrian Năstase pentru Traian Băsescu și pe Traian Băsescu pentru Victor Ponta, nu ar fi deci o surpriză ci o firească continuitate dacă l-ar trăda și pe Victor Ponta pentru Klaus Iohannis. Întrebarea pe care vi-o adresez astăzi dumneavoastră la România în direct este dacă principalul partid de opoziție, PNL ar trebui sau nu să se grăbească să ridice să profite de apetitul de trădare al generalului Oprea, și să preia guvernarea.

Vorba ceea – urăsc trădarea dar îi iubesc pe trădători . Sau era invers că nu mai știu?

Moise Guran vă întreabă astăzi dacă sunteți de părere că liberalii ar trebui să acepte să intre la putere cu UNPR-ul lui Gabriel Oprea.

https://soundcloud.com/europafmromania/romania-in-direct-ar-trebui-ca-liberalii-sa-acepte-sa-intre-la-putere-cu-unpr-25-06-2015

Puteţi asculta LIVE România în Direct şi online, la adresa www.europafm.ro/live. Moise Guran vă invită să vă exprimaţi opinia şi să o faceţi auzită în întreaga ţară sunând la numărul de telefon 0372.069.599.