Confidenţialitate

Aproape 100 de posturi de asistenți medicali în Marea Britanie sunt disponibile pentru români

Locurile de munca sunt in Londra și in apropierea acestui oraș, a anunțat o companie specializată în recrutarea de personal medical.

Cei care vor să participe la procesul de recrutare trebuie să cunoască limba engleză la nivel mediu, să aibă cel putin doi ani de experiență, vârsta maxima de 50 de ani. Totodata, cei care vor sa profeseze in Marea Britanie trebuie să se înscrie în Nursing and Midwifery Council – echivalentul Ordinului Asistenților Medicali din România.

Asistenții medicali trebuie să completeze un formular de aplicare pentru un post anume și, dacă sunt selectați, vor participa la două interviuri — primul, cu recrutorii din București și al doilea, cu reprezentanții spitalului britanic ales, acest ultim interviu fiind realizat online, prin Skype.

Odată angajați, asistenții medicali vor primi o sumă de “relocare”, în valoare de 1.200 de lire sterline. Un asistent medical începător câștigă, în Marea Britanie, între 21.000 și 28.000 de lire sterline pe an. Contractele pe care le vor semna asistenții medicali selectați din România au o durată de 6 sau 12 luni, cu posibilitatea de prelungire.

Sunt disponibile locurile de muncă in azile de bătrâni, centre de tratament și penitenciare.

Mai multe detalii despre posturile de asistent medical disponibile în Marea Britanie pot fi gasite pe site-ul adepthr.ro.