Confidenţialitate

Antreprenoriatul – adevăruri & provocări

Conform definiției clasice, antreprenorul este acea persoană care își conduce cu succes propria afacere. Din perspectiva inspirațională, antreprenorul este omul care pornește cu un vis, suprapune o idee cu o oportunitate, planifică, perseverează și motivează, urmărind, că scop final, profitul.

Există câteva chei sigure prin care un antreprenor poate să-și asigure dezvoltarea unei afaceri de succes: planificarea, bugetarea realistă, cunoașterea clienților, dar și a felului în care evoluează preferințele și nevoile acestora, investiția în resursele umane și, mai ales, începând cu anul 2020, deschiderea spre digitalizare.

A trecut timpul calculelor pe hârtie, al dosarelor și al documentelor printate care consumă timp, energie și resurse ale mediului înconjurător. E vremea semnăturii digitale, a soluțiilor de e-commerce, a bankingului la distanță și a tuturor acelor instrumente care îi ajută pe antreprenori să facă lucrurile altfel, mai bine, mai rapid, mai eficient. Pentru că unul dintre atributele oamenilor de afaceri de succes este deschiderea spre schimbare și adaptarea la o nouă normalitate a muncii care ne-a luat pe toți prin surprindere, angajați și angajatori.

Zilele acestea, nu e deloc ușor să fii antreprenor. Dar sunt și cele mai bune zile să faci o schimbare. Hai să vorbim despre primii pași către digitalizarea afacerii tale. Susținem digitalizarea companiilor. Află acum cum poți să îți schimbi business-ul în bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.