Antonia, acum la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO LIVE

Antonia este acum live într-unul din cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

În cea de-a doua seară Europa FM Live Pe Plajă urcă pe scenă: Carla’s Dreams, Antonia, Smiley, Voltaj, Loredana, Bere Gratis, Nicoleta Nucă, Vama, The Motans, Mihail, Jean Gavril și Alina Eremia.

Antonia este una dintre cele mai în vogă artiste din muzica românească. Aflată pentru doua oară pe scena Europa FM Live pe Plajă 2016, Antonia a declarat atunci că este impresionată de marea de oameni strânsă pe plaja dintre Venus şi Saturn.

„Încercam să mă zbat să văd pe toată lumea, să le fac cu mâna. Am avut foarte mari emoţii, dar am trecut peste. Lumea este foarte prietenoasă„, a spus Antonia.

Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de suprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări o transmisiune specială în care concertul Europa FM Live Pe Plajă este completat cu atmosfera din backstage şi interviuri în exclusivitate cu artiştii.

Foto: Mircius Aecrim