Anglia – Țara Galilor: 2-1 la Euro 2016

Anglia a învins Țara Galilor cu mari emoții, 2-1, în primul meci al zilei de la Euro 2016.

În partida jucată la Lens, galezii au deschis scorul în minutul 42 după o lovitură liberă de la 30 de metri executată „în forță” de Gareth Bale.
Englezii au egalat în minultul 56, prin reușita vedetei campioanei Leichester – Jamie Vardy, iar victoria a fost adusă de Daniel Sturridge în prelungiri, cu un șut la colțul scurt.
În primul meci al etapei secunde din această grupă, Slovacia a produs miercuri seară o surpriză, învingând Rusia cu 2-1. În prima rundă, galezii s-au impus cu 2-1 în fața slovacilor, iar englezii și rușii au remizat: 1-1. Anglia conduce cu 4 puncte, urmată de Țara Galilor și Slovacia, aflate la egalitate perfectă cu câte 3 puncte și golaveraj 3-3, în timp ce Rusia are un singur punct și șanse mici de a accede în faza următoare.

Tot în joi seară se joacă meciurile din etapa a 2-a a Grupei C. De la ora 19:00, la Lyon, Ucraina întâlnește Irlanda de Nord și la ora 22:00 începe pe Stade de France confruntarea dintre Germania și Polonia. Amintim, în prima rundă polonezii i-au învins pe nord-irlandezi cu 1-0 și nemții au trecut de ucraineni cu 2-0.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS