Angelina Jolie și Brad Pitt au fost despărțiți și la Muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds din Londra

Muzeul Madame Tussauds din Londra a anunţat, miercuri, că a separat statuile din ceară dedicate actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt, după despărţirea cuplului hollywoodian, ce a fost anunţată marţi, informează Reuters.

”Am reacţionat foarte repede, după vestea de ieri despre despărţirea actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt şi planurile lor de a divorţa, reflectând separarea lor în muzeul nostru”, a declarat purtătorul de cuvânt al muzeului Madame Tussauds din Londra.

”Statuile din ceară ale cuplului, care au fost inaugurate în 2013, au fost despărţite, iar acum sunt expuse la o distanţă rezonabilă una de cealaltă. Angelina îi ţine companie lui Nicole Kidman, iar Brad Pitt este alături de colegul lui din distribuţia mai multor filme, Morgan Freeman”, a adăugat aceeaşi purtătoare de cuvânt.

Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, s-au despărţit oficial pe 15 septembrie. Vedeta americană a depus actele la un tribunal din Los Angeles, luni, după doi ani de căsnicie cu Brad Pitt şi o relaţie de 12 ani cu starul hollywoodian.

Angelina Jolie a invocat motivul clasic al ”diferenţelor ireconciliabile”. Ea a cerut instanţei să îi acorde custodia fizică asupra celor şase copii ai cuplului – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox -, cu o clauză ce îi asigură actorului Brad Pitt doar dreptul de a putea să îşi viziteze copiii.

Actriţa nu a solicitat pensie alimentară pentru ea, nici pensie de întreţinere a copiilor.

Foto: Madame Tussauds

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS