„Andrieş la unteatru”, pe Facebook și YouTube

Înregistrat în 2017 şi lansat pe DVD un an mai târziu, concertul Andrieş la unteatru va fi difuzat gratuit, duminică seara, de la ora 20.00, pe Facebook şi YouTube.

Artistul a acceptat invitaţia de a se alătura inițiativei lansate de instituția culturală pentru ca iubitorii de teatru să rămână acasă în această perioadă.

19 piese lansate de-a lungul carierei sale impresionante, interpretate live pe scena unteatru, vor însoţi spectatorii într-o călătorie muzicală spectaculoasă.

„Mulţumesc prietenilor de la unteatru pentru această idee. Acum aveţi încă un motiv să staţi în casă şi sper să vă placă concertul nostru”, le transmite Alexandru Andrieş spectatorilor.

Alături de Alexandru Andrieş, publicul îi va vedea pe scenă şi pe artiştii Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera, Călin Grigoriu şi Sorin Romanescu.

În această perioadă, unteatru continuă să difuzeze înregistrări ale celor mai apreciate spectacole din repertoriu, prin intermediul platformelor de ticketing partenere.

Pentru a facilita accesul publicului de pretutindeni la transmisiunile online, preţul biletelor a fost redus la jumătate. Prin achiziţionarea tichetelor, spectatorii susţin continuitatea proiectului independent grav afectat în contextul închiderii tuturor spaţiilor culturale.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS