Andrei Stoica, ultimele pregatiri pentru gala Superkombat din Milano

Campionul modial Andrei Stoica a intrat in linie dreapta cu pregatirea pentru competitia din Italia. Sportivul a declarat la Europa FM ca se simte bine antrenat si ca nu are emotii pentru momentul in care va reintra in ring.

“Sunt fericit că mă întorc în Italia, atmosfera de anul trecut a fost incredibilă. Abia aștept să mă reîntâlnesc cu fanii de acolo și le promit un nou spectacol de neuitat”, a afirmat și campionul mondial. Alaturi de Andrei Stoica vor lupta Cătălin Moroșanu, Raul Cătinaș și Bogdan Stoica.

Evenimentul va avea loc la teatrul Linear4Ciak din Milano, în cadrul galei Superkombat World Grand Prix Final Elimination, ultimul pas înaintea marii finale din noiembrie.

Va fi pentru al treilea an consecutiv în care Italia va găzdui o etapă a circuitului mondial Superkombat. În 2013, evenimentul a avut loc la Carrara, în fața a peste 4.000 de spectatori, iar anul trecut, la Monza, peste 5.000 de fani au făcut uitat, pentru o noaptea, faptul că orașul e cunoscut mai mult pentru circuitul de Formula 1.

“Am fost impresionați de atmosfera de anul trecut, iar așa cum am promis, vom reveni în această toamnă cu o nouă gală de cinci stele. Dacă tot am ales un loc de desfășurare inedit, un teatru, atunci promitem bătaie ca în filme. Vom avea opt luptători români în programul evenimentului. Pe lângă meciurile cu vedetele deja consacrate, vom avea o altă gală în deschidere, care va include cei mai buni luptători din noua generație, printre care românii Cristi Spetcu, Cristiana Stancu și Amansio Paraschiv. În curând va fi anunțat și programul complet”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Evenimentul Superkombat va fi transmis în peste 100 de țări de pe 6 continente, iar în România va putea fi urmărit în direct pe Sport.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS