Andrei Baciu. Dacă erați în locul domnului Cioloș ați fi retras sau nu nominalizarea? De ce?

La această oră cabinetul Cioloș își prezintă programul în Parlament iar după amiază va primi votul de învestitură, după câteva zile de nominalizări pe fugă, de bâlbe și de retrageri de nominalizări, cea mai comentată dintre toate fiind a medicului chirurg de doar 29 de ani, Andrei Baciu, pentru portofoliu Sănătății.

La câteva ore după nominalizarea sa în după amiaza zilei de duminică, 15 noiembrie, pe Facebook au apărut poze cu Andrei Baciu, în chiloți, într-o reclamă.

Andrei Baciu a fost fotomodel în tinerețe, iar în câteva minute poza a devenit viral, iar internetul s-a umplut de glume și răutăți la adresa viitorului ministru al Sănătății.
Pe cale de consecință, Dacian Cioloș a luat imediat decizia de a retrage nominalizarea.

Cum alte dezvăluiri nu au mai fost în legătură cu Andrei Baciu și cum însuși dl Cioloș mărturisește că au stat de vorbă, i-au plăcut ideile acestui tânăr medic rezident, dar și experiența acumulată de acesta în timpul celor doi ani petrecuți în Franța, rezultă că singurul considerent pentru care Dacian Ciioloș a luat decizia retragerii nominalizării a fost reacția noastră, a societății, la vederea unei poze cu un tânăr în chiloți, pe cale de a deveni ministru. Nu e ca și cum n-am purta cu toții chiloți, că suntem români, nu italieni.

Dacă erați în locul domnului Cioloș ați fi retras sau nu nominalizarea? De ce?

 

Articole Similare