Andreea Esca: În emisiunea LaRadio voi avea invitaţi pe care publicul îi va descoperi cum nu a făcut-o până acum (AUDIO)

Andreea Esca a povestit marţi, la Deşteptarea, cum va fi emisiunea LaRadio pe care o va avea în fiecare sâmbătă la Europa FM, de la ora 12:00.

‘Va fi o emisiune sâmbătă, la ora 12:00, în care voi invita diverşi prieteni şi pe care ascultătorii îi vor descoperi într-un fel în care nu i-au cunoscut până acum’, a povestit Andreea Esca la Deşteptarea, unde a stat de vorbă cu Vlad Petreanu şi George Zafiu despre emisiunea LaRadio de la Europa FM.

Întrebată dacă emisiunea va fi mai mult decât un interviu, Andreea Esca a răspuns ‘Da.’

Vor fi nişte rubrici şi secţiuni fixe urmate de discuţii libere, a mai explicat Andreea Esca referitor la emisiunea LaRadio de la Europa FM, adăugând că nu vrea să spună mai mult.

‘Aştept să fie o întâlnire mai caldă, cred că foarte mulţi oameni sunt mai relaxaţi în faţa unui microfon la radio decât atunci când au o cameră în faţă’, a mai spus Andreea Esca la Deşteptarea, cel mai ascultat matinal din România.

Andreea Esca a adăugat că a cunoscut oameni şarmanţi care, atunci când s-au trezit cu camera de filmat în faţă, ‘nu a mai ieşit nimic din sufletul lor’.

Radio Europa FM a anunţat luni, 2 martie, în EXCLUSIVITATE, că Andreea Esca începe o colaborare cu echipa de jurnaliști a radioului în care românii au cea mai mare încredere.

‘Suntem un radio independent și credibil care încearcă în mod consecvent să își construiască cele mai bune programe. Ne respectăm ascultatorii, iar deontologia profesională este singurul nostru crez, așa că e o mare bucurie pentru noi să o avem alături de-acum înainte și pe Andreea Esca‘, a spus Andrada Burdalescu, jurnalista care conduce operațiunile grupului Lagardere în România.