Andreea Esca, după 20 de ani în televiziune: Nu te plictiseşti niciodată, e ca un virus

Andreea Esca a dezvăluit marţi, la Deşteptarea, cum se simte după 20 de ani de muncă în televiziune şi dacă a simţit vreodată că se plictiseşte.

Întrebată de Vlad Petreanu şi George Zafiu dacă nu a simţit vreodată că se plictiseşte după 20 de ani în care a lucrat în televiziune, Andreea Esca a răspuns:

‘Nu te plictiseşti, e ca un virus. Mie-mi place foarte mult, m-am şi obişnuit. Nu vreau să sune a clişeu, dar e ca şi o casă’, a spus Andreea Esca marţi, la Deşteptarea, adăugând că ‘ştirile nu sunt aceleaşi în fiecare zi’ şi că ‘mereu se întâmplă ceva care să te ţină în priză’.

Andreea Esca a venit marţi în emisiunea Deşteptarea, unde a stat de vorbă cu Vlad Petreanu şi cu George Zafiu despre viitoarea ei emisiune LaRadio, pe care o a va avea la radioul în care românii au cea mai mare încredere.

Andreea Esca a vorbit şi despre muzica pe care o ascultă de obicei, dar şi despre cum a ajuns să fie interesată de o emisiune la radio.

Echipa Europa FM i-a făcut o surpriză Andreei Esca la Deşteptarea şi i-a adus un tort cu sigla emisiunii LaRadio, pe care o va avea în fiecare sâmbătă de la ora 12:00.

Urmăriţi integral înregistrarea VIDEO cu Andreea Esca la Deşteptarea.