Andreea Bădală, designerul la care a apelat Madonna pentru Grammy, vine în emisiunea ‘O dimineaţă de milioane’ (AUDIO)

Andreea Bădală, designerul român la care au apelat, printre alţii, Madonna, Beyonce, Britney Spears şi Lady Gaga stă de vorbă în acest weekend cu Ana-Maria Tatu la Europa FM.

La gala premiilor Grammy, pe 26 ianuarie, Madonna a apărut pe scenă într-un costum alb bărbătesc. La acest costum, cântăreaţa a asortat corsetul Zest, care face parte din colecţia Murmur by Andreea Bădală. Designerul român a revenit astfel în atenţia presei internaţionale, care i-a apreciat viziunea.

Madonna nu este singura celebritate internaţională care a îmbrăcat unele dintre creaţiile designerului român Andreea Bădală.

Beyonce a apărut cu un corset din portofoliul brandului românesc Murmur în noul ei videoclip ‘Pretty Hurts’, iar Britney Spears a purtat un model asemănător pentru filmările clipului ‘Work B**ch’.

De asemenea, Lady Gaga, renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate şi care a devenit celebră datorită unor piese precum ‘Bad Romance’ şi ‘Poker Face’, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare, a purtat una dintre creaţiile brandului Murmur.

În acest weekend, Ana-Maria Tatu va sta de vorbă Andreea Bădală despre cum se îmbracă superstarurile, dar şi despre ce înseamnă să fii designer şi, mai ales, a fi designer de succes în România anului 2014.