ANDRA: Vreau să-mi asigur vocea (AUDIO)

Andra a declarat în exclusivitate la Europa FM că ia în calcul o asigurare a vocii, mai ales acum când este nominalizată la ‘On Air Music Awards’.

Andra este nominalizată ca având ‘Cea mai bună voce feminină’ la prima ediţie a premiilor On Air Music Awards. Întrebată de Toader Păun dacă a luat în calcul să-şi asigure vocea, artista a spus că plănuieşte acest lucru dar mereu ajunge să amâne pasul.

Andra s-a ferit să spună o sumă pentru care şi-ar asigura vocea. ‘Ştiu că şi alţi artiţşti obişnuiesc să facă asigurări. Jennifer Lopez şi-a asigurat fundululeţul pentru 1 milion de euro’, a spus Andra la Europa FM. În realitate, Jennifer Lopez se luptă cu disperare să rămână în topul celor mai sexy femei de pe planetă. Dacă în urmă cu 4 ani, ea avea asigurat fundul cu 300 milioane$, recent ea l-a evaluat la 4,5 milioane $.

Provocată de Toader pe seamă scării de valori a cântăreţei de peste ocean, Andra a preferat să rămână diplomată. ‘Hai să vorbim de noi şi de România noastră’, a spus Andra.

Artista a spus la Europa FM şi că lucrează la un nou album, despre care puteţi afla mai multe amănunte reascultând interviul.

În următoarele două săptămâni, zilnic, în ‘Europa Express’ şi ‘Clubul de Seară’ veţi cunoaşte câţiva dintre nominalizaţii On Air Music Awards.

Prima ediţie a On Air Music Awards va avea loc pe 15 aprilie 2013 în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Invitaţii vor sosi pe covorul roşu începând cu ora 19:00 iar Gala va începe la 20:30.

On Air Music Awards este un proiect gândit pe termen lung, susţinut de Europa FM. On Air Music Awards îşi propune să pună în valoare cât mai multe genuri muzicale aflate la graniţa mainstream-ului, să implice şi creatori din alte domenii ale artei şi să sprijine dezvoltarea şcolilor de muzică cu tradiţie.

On Air Music Awards va acorda premii pentru următoarele categorii:

 1. Cel mai bun Pop Rock
 2. Cel mai bun Folk
 3. Cel mai bun Rock Alternativ
 4. Cel mai bun Dance
 5. Cel mai bun Hip Hop
 6. Cel mai bun debut
 7. Cel mai difuzat pe youtube
 8. Cel mai cautat artist pe Google
 9. Casa de productie a anului
 10. Compozitorul anului
 11. Cel mai bun Videoclip
 12. Cea mi buna voce masculuina
 13. Cea mai buna voce feminina
 14. Cel mai bun text in limba romana
 15. Cel mai bun live
 16. Artistul anului
 17. Promoterul anului 2012
 18. Ambasadorul anului
 19. Premiu pentru intreaga cariera

Pe lângă aceste categorii vor exista şi două premii speciale, acordate de organizatori.

Nominalizările au fost făcute pe baza difuzărilor radio/TV şi a propunerilor făcute de oameni de radio, jurnalişti, promoteri şi case de producţie.