Andra vrea să-şi compună singură piesele

Andra a susţinut un concert de excepţie seara trecută, în garajul Europa FM, în ciuda faptului că era răcită, iar fiul său, David, avea febră.

Andra a susţinut un concert de excepţie seara trecută în Garajul Europa FM cu noua trupă, înfiinţată cu două luni în urmă. ‘Ei sunt noua mea familie, este o trupă nouă, foarte frumoasă, talentată. Acum poate mă voi decide să încep să compun şi eu‘, a mărturisit artista.

Alături de Andra, pe scenă a urcat şi What’s Up, cel pe care artista l-a prezentat drept ‘un băiat foarte talentat, care ajunge cu două minute înainte să înceapă concertul’.’Am avut foarte multe concerte împreună, la unele a vorbit atât de mult încât i-am zis că este Florin Piersic Junior. Dar este foarte talentat şi îmi este tare drag!‘ a adăugat Andra. Cei doi au interpretat împreună piesele ‘ K la meteo’ şi ‘Taxi’. What’s Up i-a oferit Andrei un trandafir şi i-a compus ad hoc câteva versuri: ‘Pentru că eşti artista mea iubită, am răcit şi eu, să nu fii doar tu răcită!

Gazda concertelor din Garajul Europa FM, George Zafiu, a întrebat-o pe Andra dacă soţul ei, Cătălin Măruţă, a cucerit-o tot cu trandafiri ‘Ohooo, câţi mi-a adus. Trandafiri şi vreo 500 de kilograme de pepeni!’

Ca la fiecare dintre concertele ei, tatăl Andrei i-a fost şi de această dată alături. Soţul ei a rămas să aibă grijă de cel mic. ‘David este răcit, are febră, ori eu am luat răceala de la el, ori el de la mine‘, a spus Andra. Înainte să înceapă concertul artista a vorbit cu Măruţă la telefon, pentru a se asigura că fiul ei se simte bine.’Ai tot repetat două cuvinte cât ai vorbit cu el, ce i-ai tot spus?‘ a fost curios George Zafiu.’Că îl iubesc!‘ a recunoscut Andra.

În ciuda furtunii şi codului galben emis de meteorologi, fanii Andrei au fost prezenţi în număr mare la concert. Pe câţiva dintre ei nu i-a speriat nici distanţa şi au venit din Arad. Unul dintre copiii prezenţi la concert i-a făcut Andrei o surpriză care a emoţionat-o până la lacrimi, i-a adus două maşinuţe pentru fiul ei.’David o să se bucure foarte tare, mai ales că nu se simte prea bine. Vă rog să nu-i daţi maşina lui What’s Up. Când vine la noi în vizită se joacă cu maşinile lui David! a povestit artista.

Programul Andrei este foarte aglomerat în zilele următoare, după cum i-a spus lui George Zafiu:’Joi am concert la Chişinău, vineri, Românii au talent, pe urmă concert la Bucureşti şi la Dublin!‘ ‘Cum faci faţă unui astfel de program?’, a întrebat-o gazda concertelor Europa FM. ‘Îmi place ceea ce fac. Sunt zile în care ajung acasă frântă, iar David crede că sunt fresh, dar fac tot posibilul să fiu cât mai mult cu el!’