Andra va suţine următorul concert Europa FM LIVE ÎN GARAJ

Luni dimineaţă, Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu au anunţat că Andra va susţine următorul concert în cel mai muzical garaj din România: Garajul Europa FM.

Săptămâna a început cu veşti bune în Deşteptarea! După ce au anunţat prima parolă pentru vacanţa în Grecia, Monica, Vlad şi George au dat şi startul pregătirilor pentru următorul concert din Garajul Europa FM.

Andra va cânta în Garajul Europa FM pe 14 mai, de la ora 19:30, invitaţiile pentru eveniment putând fi câştigate chiar de azi în programele Europa FM.

În prezent, Andra este una dintre cele mai de succes artiste din România. La finalul anului trecut, clipul ‘Inevitabil va fi bine’ al cântăreţei Andra conducea topul muzical YouTube al anului 2013 în România, cu peste 21,6 milioane de vizionări. După succesul înregistrat cu melodia ‘Inevitabil va fi bine’, Andra a revenit cu un nou single, o colaborare inedită cu Marius Moga – ‘Atâta timp cât mă iubeşti’. Şi de această dată succesul nu a întârziat să apară. La ultima ediţie Europa Top Hit, piesa ‘Atâta timp cât mă iubeşti’ a urcat până pe locul patru, pe baza voturilor primite pe www.europafm.ro.

Pe 14 mai, de la ora 19.30, Andra promite un show memorabil, după cum au anunţat Monica, Vlad şi George în Deşteptarea.