Andra: ‘Vă mulţumim din toată inima pentru că existaţi, pentru că aţi ţinut la calitate şi aţi difuzat mereu doar muzică de calitate’ (AUDIO)

Andra şi-a amintit în direct care a fost prima piesa a ei difuzată de Europa FM şi a transmis un mesaj emoţionat la 14 ani de viaţă ai postului de radio.

‘În noapte mă trezesc’ a fost prima piesă a artistei difuzată de Europa FM, moment de care Andra şi-a amintit cu plăcere luni seara, în emisiunea ‘Drum cu Prioritate’. Pentru a retrăi emoţiile începuturilor, Radu Constantinescu a încheiat discuţia cu artista difuzând acest hit la Europa FM, nu înainte de a o lăsa pe Andra să tranmsită un mesaj special ascultătorilor Europa FM.

‘La mulţi ani tuturor celor care vă ascultă! La mulţi ani, dragilor! Să nu renunţaţi niciodată la calitate’, a spus Andra în direct la Europa FM.

Europa FM este de 14 ani pe aceeaşi frecvenţă cu tine

Viaţa se schimbă’ – acesta este anunţul care pregătea lansarea primului post de radio privat cu acoperire naţională. Pe 26 mai 2000, la ora 16:00, George Zafiu îşi deschidea microfonul şi rostea primele cuvinte pe frecvenţele postului de radio care avea să scrie istorie în presa românească.

Lansarea Europa FM a fost transmisă de postul public pe canalul 2. Din această cauză, George Zafiu a avut supriza să descopere schimbări în studio cu doar câteva zeci de minute înainte de emisie. Asta se întâmpla pentru că echipa TVR căuta cele mai bune unghiuri de filmare şi locurile potrivite pentru lumini, iar scenariul părea că se schimbă şi tot schimbă. Nu însă şi desfăşurătorul primei emisiuni de la Europa FM. Totul a fost pus la punct cu mult timp înainte, corespondenţii din ţară erau gata să dea primul salut live iar totul a decurs şnur, în ciuda emoţiilor.

‘Ascultaţi Europa FM. Este ora 16. Din acest moment suntem împreună! Viaţa s-a schimbat!’, a fost anunţul făcut de George Zafiu după care a urmat prima piesă difuzată de Europa FM – John Lennon – ‘Imagine’.