Confidenţialitate

Anchetă pentru tentativă de omor în cazul fetiței de 6 ani care a sărit de la etajul unui bloc din Balș. Aceasta ar fi sărit în timpul unui scandal dintre mamă și concubinul acesteia | AUDIO

Se cere anchetă pentru tentativă de omor în cazul unei fetițe de 6 ani care a sărit de la etajul unui bloc din Balș. S-ar fi întâmplat în timpul unui scandal dintre mama ei și concubinul acesteia. Fata ar fi fost amenințată și s-ar fi speriat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Fata de 6 ani este internată în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova, unde a ajuns cu multiple traumatisme, după ce a sărit de la etajul 4 al blocului în care locuia, în timpul unui conflict dintre mama ei și concubinul acesteia. Acesta ar fi și bătut-o pe femeie.

Medicii sunt rezervați în privința șanselor fetei.

Inițial, polițiștii olteni au întocmit în acest caz un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă. După audieri, lucrurile s-au schimbat.

Potrivit unor surse, fata ar fi sărit de la etaj de frică, după ce ar fi fost amenințată cu bătaia de concubinul mamei. De altfel, pe numele acestuia acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

Polițiștii au trimis dosarul la Parchet cu propunerea de a se face cercetări pentru tentativă de omor. O decizie în acest sens urmează a fi luată de procurori.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Incendiu la o pensiune din Vâlcea. Focul a pornit din bucătărie