Confidenţialitate

Anchetă în cazul exploziei din Nashville | AUDIO

În Statele Unite, explozia din dimineața de Crăciun din Nashville ar putea fi rezultatul unui atentat sinucigaș, spun anchetatorii.

Zona istorică a orașului, acolo unde deflagrația a afectat mai multe clădiri, este în continuare închisă și evaluată din punct de vedere structural.

Anchetatorii americani favorizeaz pista unui atac sinucigaș: ei au recuperat posibile rămășițe umane de la locul exploziei din centrul orașului, au făcut percheziții într-o locuință și, potrivit  unui oficial FBI, nu caută niciun alt suspect.

Explozia unei rulote parcate a avut loc după ce o voce computerizată a îndemnat oamenii să se îndepărteze, avertizând că vehiculul va exploda în câteva minute.

Cel puțin trei persoane au fost ranite, mai multe mașini au fost incendiate, iar câteva zeci de magazine  au fost afectate în zona istorică a orașului american. Oficialii cred că explozia a fost „intenționată”. Cu toate acestea, ora deflagrației – dimineața devreme – precum și avertismentele difuzate înainte de explozie indică faptul că nu ar fi fost o încercare de crimă în masă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Iulia Verbancu