Anca Sigartău – în prima zi ca director al Teatrului ”Bacovia” din Bacău (AUDIO)

De marți, 21 aprilie, actrița Anca Sigartău a preluat oficial funcția de director al Teatrului ”George BACOVIA” din Bacău.

”Mandatul” său începe în forță, având în vedere că pentru teatrul din Bacău este o săptămână importantă.

De joi, 24 aprilie, până marți, 28 aprilie, are loc ”GALA STAR”, dedicată actorilor care fac spectacole de tip one-man-show: teatru, teatru – dans, teatru de animaţie, teatru – circ, pantomimă și stand-up comedy.

Îi spunem acum bun venit Ancăi Sigartău (cu precizarea că și ilustrația muzicală este asigurată de actriță)

“Sunt foarte bucuroasă.. pentru mine este un nou început, din toate punctele de vedere. Și nu numai pentru mine. La ora aceasta nu pot să mă mai gândesc la mine ca individualitate, Anca Sigartău, ci mă gândesc că am o trupă de actori, un colectiv artistic, și consider că este un început și pentru ei”

“Avem o săptămână importantă, începe GALA STAR, ediția a 10-a. Este o ediție aniversară și avem recitaluri extraordinare. Între invitați de află Marcel Iureș, Radu Gheorghe și Marius Manole”

“Anca Sigartău a urcat pe scena acestui festival doi ani la rând. Publicul băcăuan este unul extrem de cald și de educat, dornic de spectacole valoroase. Sala a fost plină de fiecare dată. Anca Sigartău este, de această dată, gazdă…”

GALA STAR – Program complet

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS